HÍRLEVÉL 2020 DECEMBER

2020-as évnek már majdnem vége!

A #ReSolutionEU csapata, 5 EU-s ország 7 szervezetből, 

Kellemes Ünnepeket kíván és reméljük, hogy a 2021-es év jól fog indulni! 

Ne felejtsenek el feliratkozni igyenes online kurzusainkra (MOOC), amik a következő 6 nyelven érhetőek el: francia, angol, olasz, magyar, spanyol és katalán.

 

Szeretnének előzetesen bepillantást nyerni?

Mint már hallhatták, az online kurzusok videóit készítjük, és néhány partnerükkel itt megismerkedhetnek! 

A ReSolution projekt egy ingyenes MOOC-ot ajánl foglalkoztatási szakemberek számára, akik új készségeket szeretnének elsajátítani és/vagy új megközelítésekkel szeretnének megismerkedni, hogy a tartósan munkanélkülieket jobban segíteni tudják. 

A kurzus 16 innovatív európai kezdeményezést foglal magában, amik a foglalkoztatástól távol lévő személyek újramobilizációját célozza meg. 

Ez az online kurzus rugalmas tanulási környezetet biztosít, időben és térben alkalmazkodván a résztvevőkhöz és a COVID-helyzethez.

Találkozzon partnereinkkel!

Hírleveleinkben bemutatjuk Önöknek munkatársainkat. Ehónapban, ismerkedjenek meg a CEPS Projectes Socials barceloniai csapatával: Carmen Fructuoso, Jordi Fabregas és Gigi Guizzo.

“Nagy lelkesedéssel dolgozunk ezen a projekten, egy szuper csapattal, aminek tagjai különböző háttérrel rendelkeznek és eltérő EU-s környezetekben dolgoznak/dolgoztak. Az elmúlt év a szociális szektorban kifejezetten nehéz volt számunkra. Viszont csodás volt látni, hogy minden nehézség ellenére mi vittük előre a ReSolution projektet. 

Nagy várakozással tekintünk a MOOC véglegesítésére, hogy ezt a kurzust biztosíthassuk a helyi foglalkoztatási szakembreinknek.”

CEPS Projectes Socials egy 1994-ben alapított nonprofit szervezet. Körülbelül 230 szakember dolgozik ott, többnyire Katalóniában (Spanyolország) latin amerikai és európai projekteken. Az EU projektkommunikációs stratégiáinak koordinálása terén szerzett szakértelmével valamint tanácsadással és technikai tudásával gazdagítja a ReSolution projektet.

CEPS Projectes Socials a barvceloniai La Perifèrica helyi egyesülettel dolgozik együtt. A La Perifèrica-nál oktatási szakértők dolgoznak, akik szociális projekteket támogatnak kiváltképp a következő témákban: társadalmi-oktatás, szociális és szolidaritási gazdasághoz kapcsolódó közösségi fellépések és munkát kereső személyekkel való foglalkozás. A barceloniai csapat az EU erőforrásainak tervezésében és létrehozásában, valamint a katalán és spanyol intézkedések végrehajtásában vesz részt.

KÖVESSEN MINKET! 

Látogasson el a http://www.projectresolution.eu/actualites/ oldalunkra, hogy értesüljön híreinkről, ezenkívül kövesse #ReSolutionEU hashtagünket még töb információért!